Контакт
 Што е Мој клуб?    Ново! Партнерска програма 
Мој клуб е заедничка програма за лојалност на Т-Home и Т-Mobile која им овозможува на своите корисници заедничко користење на поените, многу привилегии и голем избор на подароци.
Отсега, со секое купување во некоја од продавниците на нашите партнери можете да добивате Мој клуб поени, како и да ги користите веќе собраните поени во партнерската мрежа, или да нарачате подароци, телефони и услуги.

Искористете ја оваа уникатна можност на едноставен и достапен начин – сè што ви треба е вашиот телефон со T-Mobile број во моментот на пазарување во продавниците кај нашите партнери.

Наши партнери се: „Тинекс“, „Космо“, „Нептун“, продавниците на Fashion Group (Okaidi, Bata, Timberland, Hugo Boss, Giovanni Galli, Celio, Fashion&Friends, Women’s Secret, Parfois, Springfield, Mango, Blanco, Bitsiani,Geox и Golden point) и Travel Solution.

Отсега семејството на Мој клуб го проширивме и за припејд корисниците на Т-Mobile кои ќе можат да собираат и користат поени во продажната мрежа на нашите партнери.